Машинно отпушване на канали картинка

Машинно отпушване на канали

Машинното отпушване на канали е безспорно един доста интересен и хитър подход при връщането на една канализация в употреба.
Той е интересен, тъй като се използва специално разработена за водопроводчиците технология, правеща процеса значително по-бърз. Той е хитър, защото ефектът му е дълготраен – понякога се използват допълнителни препарати, които да предотвратят залепването. Машинно отпушване на канали на последващите замърсявания по тръбите. Той определено ще Ви е полезен.

Машинното отпушване на канали се дели на няколко типа – чрез вакуум, чрез вода под високо налягане и други. При първия се издърпват всички нежелани неща от канала, а при втория – те влизат надолу. Нека поговорим малко повече за тях.

Отпуши картинка
Отпуши картинка

Вакуумно отпушване - При този метод, както може би се досещате, всичко се издърпва на повърхността. Понякога е доста депресиращо да видиш какво е имало в канала ти, но пък поне си сигурен, че няма да се срещнете отблизо никога повече.

Отпушване чрез вода под налягане - Ако изберете отпушването чрез вода под високо налягане, всичко ще отиде в градския канал. Няма никаква вероятност нещо да остане по тръбите заради силната струя – те биват почистени до блясък при използването на този метод.

ВИК услуги иконка на телефон

София и околността

ВИК услуги иконка на телефон

contact@otpushi.bg